Het wandelseizoen loopt van 01 november 2019 tot 31 oktober 2020.
U kunt het hele jaar door lid worden van wandelclub Roal Benti. Dit kan op onze organisaties of via email.

Graag ontvangen we dan volgende gegevens:
- Naam, voornaam en adres
- Uw rijksregister nummer
- Uw geboortedatum
- Uw telefoonnumer, e-mail adres

Stuur deze gegevens naar de secretaris (stebenti@hotmail.com), en schrijf het lidgeld over op onze rekening.

Lidgeld:

• 15€ per lid (voor ieder bijkomend lid op hetzelfde adres hoeft u slechts 13€ te betalen).
  • Het te betalen bedrag kan overgeschreven worden op het rekeningnummer IBAN: BE85 0682 3622 2006 - BIC: GKCCBEBB.

Na betaling van het lidgeld ontvangt u een officiële lidkaart met een persoonlijk wandelboekje. . Bij elke wandeling waar u aan deelneemt laat u op het einde van de tocht het boekje afstempelen.
U verkrijgt als lid bovendien op iedere tocht € 0,40 korting.
Alle clubleden zijn automatisch verzekerd bij tochten ingericht door WANDELSPORT VLAANDEREN, VGDS en FFBMP.
Gratis 3-maandelijks clubblad met meer info over onze club.
Naast wandeltochten organiseren wij voor u nog tal van extra activiteiten. U profiteert mee van busreizen, speciale wandeltochten, vormingsavonden, enz.
Ieder jaar krijgt u per gezin een gratis WALKING IN BELGIUM (t.w.v. € 17), indien u in het voorbije wandelseizoen aan 10 wandeltochten hebt deelgenomen
De verdienstelijke leden worden gevierd op ons jaarlijks clubfeest in december.
Gratis 5 maal per jaar het tijdschrift 'WALKING MAGAZINE'.
Elk jaar in augustus is er een grote barbeque in feestzaal ″De Meet″ te Bentille, waar we onze medewerkers gratis op uitnodigen.
Elk jaar in december is er een groot clubfeest dat dit jaar doorgaat in het SOCK te Kaprijke, waar we verdienstelijke leden huldigen.

Kledij

Kledij te verkrijgen bij Magda Van Speybroeck:
- Sweaters
- Polo’s
- T-shirts
- Bodywarmers
- Trainingsvesten

Wandelagenda en tijdschriften

U ontvangt gratis deze tijdschriften:
- 3-maandelijks clublad
- 5 maal per jaar ‘Walking Magazine’.

U ontvangt ook de wandelagenda Walking in Belgium gratis, indien u aan 10 tochten deelneemt per wandelseizoen.

- www.walkinginbelgium.com