Het wandelseizoen loopt van 01 november 2017 tot 31 oktober 2018.
U kunt het hele jaar door lid worden van wandelclub Roal Benti.
Neem contact op met onze ledenverantwoordelijke, de secretaris, en schrijf het lidgeld over op onze rekening.

Lidgeld:

• 13€ per lid (voor ieder bijkomend lid op hetzelfde adres hoeft u slechts 11€ te betalen).
  • Het te betalen bedrag kan overgeschreven worden op het rekeningnummer IBAN: BE85 0682 3622 2006 - BIC: GKCCBEBB.

Na betaling van het lidgeld ontvangt u een officiële lidkaart met een persoonlijk wandelboekje en lidmaatschapsklevers. Bij elke wandeling waar u aan deelneemt laat u op het einde van de tocht het boekje afstempelen.
U verkrijgt als lid bovendien op iedere tocht € 0,40 korting.
Alle clubleden zijn automatisch verzekerd bij tochten ingericht door WANDELSPORT VLAANDEREN, VGDS en FFBMP.
Via een puntensysteem (10 eurocent per punt) kunt u gratis kledingstukken van de club bij elkaar wandelen. Sweaters, polo's, t-shirts, bodywarmers, regenjassen... kunt U ook verkrijgen aan inkoopprijs op onze organisaties of bij het bestuur.
Gratis 3-maandelijks clubblad met meer info over onze club.
Naast wandeltochten organiseren wij voor u nog tal van extra activiteiten. U profiteert mee van busreizen, speciale wandeltochten, vormingsavonden, enz.
Ieder jaar krijgt u per gezin een gratis WALKING IN BELGIUM (t.w.v. € 17), indien u in het voorbije wandelseizoen aan 10 wandeltochten hebt deelgenomen
Uw gedane tochten en kilometers mag u doorgeven aan ons secretariaat. Dit is echter geen verplichting.
Opmerking: indien u dit niet doorgeeft, kunt geen geen punten voor kledij verdienen en ook geen gratis Marching.
Gratis 5 maal per jaar het tijdschrift 'WALKING MAGAZINE'.
Gratis zelfklevende etiketten voor op de inschrijvingskaarten. Te verkrijgen bij onze schatbewaarder Gaston Dobbelaere of op onze organisaties worden deze geprint door Ludo De Coninck.
Elk jaar in augustus is er een grote barbeque in feestzaal ″De Meet″ te Bentille, waar we onze medewerkers gratis op uitnodigen.
Elk jaar in december is er een groot clubfeest in feestzaal ″De Meet″ te Bentille, waar we verdienstelijke leden huldigen.

Kledij

Kledij te verkrijgen bij Magda Van Speybroeck:
- Sweaters
- Polo’s
- T-shirts
- Bodywarmers
- Trainingsvesten

Wandelagenda en tijdschriften

U ontvangt gratis deze tijdschriften:
- 3-maandelijks clublad
- 5 maal per jaar ‘Walking Magazine’.

U ontvangt ook de wandelagenda Walking in Belgium gratis, indien u aan 10 tochten deelneemt per wandelseizoen.

- www.walkinginbelgium.com